Sakure osvojile 24 odličja

Sakure osvojile 24 odličja
     

Prvi dan mjeseca travnja 2017. godine Sakure su nastupile na Kupu Maksimira u konkurenciji 40 klubova sa ukupno 315 natjecatelja. Nastupilo je 27 svetonedeljskih judaša u uzrastima U8, U10, U12 i U14.

 
     

Dobro raspoloženje u našim redovima osjetilo se i na izvrsnim rezultatima. Upisali smo još 4 zlatne, 5 srebrnih i 15 brončanih odličja. I ovo natjecanje Sara Golubić i Matej Dutković osvajaju svaki po  jednu zlatnu i jednu brončanu medalju.
Najbolji su bili Petra Ugarković, Mihael Silvestar Borić, Sara Golubić i Matej Dutković. Srebro su zaslužili Sara Jakopec, Patrik Račić, Max Križanac, Katarina Škreblin i Lea Đigaš. Za broncu su se izborili: Franjo Klarić, Ilija Klarić, Grga Setinšek, Matej Kovačić, Lovro Huljev, Marko Štimac Butorac, Mario Telišman, Karlo Lovrinović, Andrija Jurić, Matija Dragaš, Eva Drakulić, Drenški Domagoj, Sara Golubić, Matej Dutković i Maks Golubić. Peto mjesto su osvojili Jan Vaniček, Fran Delišimunović i Šimun Vlahović.
Možemo sa zadovoljstvom konstatirati da smo spremni za nadolazeći Sakura kup koji će se održati 08.04.2017., na domaćem terenu.
Čestitke cijeloj ekipi.