Osam priznanja za najbolje sportaše iz Svete Nedelje

Osam priznanja za najbolje sportaše iz Svete Nedelje
     

Nakon uspješnog natjecanja u Samoboru, 28.01.2017., Sakure su se vratile u bazu na svečanu dodjelu priznanja i nagrada za nabolje sportašice i sportaše grada Sveta Nedelja za 2016. godinu.

 
     

Godina je bila duga, iza nas je odrađenih 26 natjecanja, puno sati treninga, ali i rezultati nisu izostajali. Da je tome tako primili smo i osam priznanja na nivou grada Sveta Nedjelja od Sportske zajednice grada Sveta Nedjelja, koja svake godine organizira dodjelu nagrada i priznanja najboljim sportašima, sportskim nadama i sportskim kolektivima grada Svete Nedelje te zaslužnim sportskim djelatnicima i kolektivima za sportska ostvarenja, stručni rad i za osobite zasluge pojedincima i kolektivima koji su pridonijeli sportskom ugledu grada Sveta Nedelja u 2016. godini.
Sa ponosom ističemo naše vrijedne Sakure koje su svojim trudom, radom i  sportskim rezultatima primili ova vrijedna priznanja:
Petra Ugarković – Najbolja sportašica do 10 godina
Ana Ugarković – Najbolja sportašica od 10-12 godina
Matej Dutković – Najbolji sportaš od 10-12 godina
Snježana Kufek – Najbolja sportašica od 14-16 godina
Sara Gorlubić, Lana Juric i Maks Golubić – Sportske nade do 15 godina
Karlo Lacković – Najuspješniji trener
Čestitke svima!
Nakon službenog dijela proglašenja družili smo se i upoznali Martina Sinkovića, zlatnog veslačkog olimpijca, koji nam je rekao da se i on u svojoj bogatoj sportskoj karijeri također  bavio judom.